Samochody
W tym miejscu możesz dodać wpis, który nie nawiązuje do pozostałych kategorii. Dowolna tematyka.
- bartosz1969
Samochody
Post autor: bartosz1969 »
Panowie, przychodzę do Was z pytaniem, bo przecież nie tylko gadżetami komputerowymi człowiek żyje, prawda?;) Ja od jakiegoś czasu jestem mocno zafascynowany samochodami, szczególnie moim. Zastanawiam się, czy warto zrobić tuning diesela, żeby zwiększyć moc silnika? Dajcie znać, czy ktoś z Was zdecydował się na takie rozwiązanie w swoim samochodzie 

Re: Samochody
Post autor: otla »
......................................................
jakie samochody najlepiej kupować, bo mam w planach zakup ale nie wiem na co konkretnie się zdecydować a wybór jest dość duży
jakie samochody najlepiej kupować, bo mam w planach zakup ale nie wiem na co konkretnie się zdecydować a wybór jest dość duży
Post autor: mira »
Mam zamiar sobie wypożyczyć auto na wakacje bo zakup mi się nie opłaca czytam tu https://comfortcar.pl/blog/aktualnosci/ ... -to-robic/ jak mogę zrobić to dobrze.
Post autor: Demokryt88 »
Powiem szczerze, że sam się nad tym zastanawiam. Myślałam o Toyocie Yaris, bo ma bardzo dobre opinie z tego co wiem i nie ciągnie za dużo benzyny, a to chyba najważniejsze. Myślę, że ważne, żeby mieć zaufany serwis, żeby później to auto naprawiać. Naprawy nowych aut to nieraz kolosalna kasa :/