Ostatnio współpracowałam z zespołem agencji SEO FunkyMedia i byłam pod wrażeniem ich wiedzy oraz zaangażowania. Chciałabym jednak lepiej zrozumieć, jak mogę samodzielnie monitorować efekty działań SEO, które dla mnie przeprowadzili. Zależy mi na tym, aby móc ocenić skuteczność strategii i ewentualnie wprowadzać drobne korekty. Czy ktoś mógłby podzielić się wskazówkami lub narzędziami, które pomogą mi w tej analizie? Będę wdzięczna za każdą pomoc!
Zespół agencji SEO FunkyMedia wykazał się dużą wiedzą i zaangażowaniem
Chcesz podzielić się opinią na temat jakiejś firmy, jej produktu, bądź usługi? Możesz zrobić to w tym miejscu. Śmiało!
-
Dominika-76
Zespół agencji SEO FunkyMedia wykazał się dużą wiedzą i zaangażowaniem
Post autor: Dominika-76 »
Siema! 
Ostatnio współpracowałam z zespołem agencji SEO FunkyMedia i byłam pod wrażeniem ich wiedzy oraz zaangażowania. Chciałabym jednak lepiej zrozumieć, jak mogę samodzielnie monitorować efekty działań SEO, które dla mnie przeprowadzili. Zależy mi na tym, aby móc ocenić skuteczność strategii i ewentualnie wprowadzać drobne korekty. Czy ktoś mógłby podzielić się wskazówkami lub narzędziami, które pomogą mi w tej analizie? Będę wdzięczna za każdą pomoc!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Komputery
- ↳ Smartfon
- ↳ Internet
- ↳ Oprogramowanie
- ↳ Foto i Wideo
- ↳ Gry komputerowe
- ↳ Programowanie
- ↳ AGD i RTV
- ↳ Gadżety
- ↳ Zwierzęta